Wij zijn Radtec Logistics

ons verhaal

Wij nemen uw voorraad, slaan deze op,

kies, pak en bezorg het voor je!

Geschiedenis

Radtec, opgericht in januari 2018, gevestigd in Venlo, Nederland, is een snelgroeiend commercieel magazijn.

Radtec is geboren voor E-Commerce-oplossingen en heeft een netwerk voor warehousingoplossingen ontwikkeld dat het hele Europese gebied bestrijkt. Radtec biedt service van douane-inklaring, warehousing, FBA forwarding etc.

Om de meest uitgebreide betrouwbare en hoogwaardige service te bereiken, selecteert Radtec partners altijd zorgvuldig. Radtec past ERP-systemen toe om de voorraad en verzending te beheren.

Als een professioneel bedrijf van E-commerce warehousing-oplossingen, blijft Radtec het management verbeteren met een open en wereldwijde blik.

Belangrijkste punten:

40.000 vierkante meter magazijn in Venlo

10.000 vierkante meter in Rotterdam

10.000 vierkante meter in Duitsland

Magazijnbeheersysteem en Orderbeheersysteem

Onze partners

Flexibele verzendpartners

Radtec heeft een gevestigde relatie met grote koeriers- en transportbedrijven, waarbij verzendkosten essentieel zijn om te profiteren van schaalvoordelen. Wij verlagen uw transportkosten.

Uw magazijnactiviteiten uitbesteden

In uw bedrijf zijn er dingen die alleen u het beste kunt. En dat mag niet het beheer van een magazijn en logistiek omvatten. Wanneer u uw magazijnactiviteiten uitbesteedt, maakt u tijd en middelen vrij voor de eigenlijke kernactiviteiten.

Eenvoud

Concentreer u op waar u het beste in bent en laat ons zorgen maken dat uw lading de reis van punt A naar punt B succesvol maakt.

Laat Radtec het beleid en de schema’s, voorschriften afhandelen en de activiteiten coördineren tussen verschillende verladers, vervoerders, overladers en andere aanbieders. Uw klanten zijn tevreden. En je hoefde er niets voor te doen.

Verminder risico

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw mensen en processen, en ook niet over het bevoorraden van uw personeel tijdens de seizoenspieken en -dalen van de vraag.

R

Naleving

Updates en wijzigingen kunnen aanzienlijke kosten en hoofdpijn met zich meebrengen. Als je met Radtec werkt, zorgen we ervoor dat je altijd aan de regels voldoet.

Experts

Leg de warehousingactiviteiten in handen van experts die echt verstand van zaken hebben – en weten hoe ze eventuele problemen moeten oplossen. Als warehousing operations specialist kun je vertrouwen op Radtec.

Technologie

Met behulp van magazijnbeheersysteem en orderbeheersystemen profiteert u van de nieuwste technologieën

Lagere overheadkosten

Door gebruik te maken van onze faciliteiten en een extern personeelsbestand, kunt u niet alleen directe besparingen zien voor uw bedrijfsresultaten, maar ook magazijnactiviteiten verplaatsen van vaste kosten naar variabele kosten, afhankelijk van de huidige markt.

Radtec logistiek

Neem contact met ons op